ParcisPoints login
+31 (0)85 877 1007

Powered by RegoParcis

Hoe bereikt jouw organisatie haar doelstellingen? Dat is een vraagstuk waar menig manager zich het hoofd over breekt. Hoe verschillend organisaties ook zijn, er is een gemeenschappelijke factor die bepalend is voor succes. Gedrag! Het bereiken van het gewenste resultaat draait om gedrag. Of het nu gaat om het realiseren van besparingen, het behalen van verkooptargets, het belonen van de klandizie van je klanten of het reduceren van CO2. Het draait om gedrag dat je wilt veranderen, wilt sturen, versterken en belonen.

Hoe pak je dat aan? Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. RegoParcis helpt je. RegoParcis biedt namelijk een uniek en duurzaam loyalty-concept dat het gewenste gedrag stimuleert en beloont. Waarom? Omdat het werkt! We hebben een uitgekiende en bewezen programmering ontwikkeld die volledig is toe te spitsen op jouw organisatie: ParcisPoints.

ParcisPoints

Gebruikers

Gebruikers

Het sparen van ParcisPoints gaat vanzelf en je kunt op de voet volgen wat je spaart.

Ben je de medewerker die zich inspant voor die ene doelstelling? Of ben je klant die beloond wordt voor loyaliteit? Wanneer je beloond wordt met ParcisPoints, heb je steeds maximaal inzicht in de resultaten van je eigen gedrag. Het sparen van ParcisPoints gaat vanzelf en je kunt op de voet volgen wat je spaart. Je ziet de beloning en het aantal ParcisPoints vanzelf toenemen. Zo wordt het sparen van ParcisPoints een ware sport! Een leuk gespaard saldo kun je al snel omzetten in een flitsend cadeau. Hoeveel punten je hebt, zie je door in te loggen via de website http://www.parcispoints.eu. Maar je kunt je gegevens ook in één oogopslag raadplegen via de Webapp op je smartphone. Zo heb je alle informatie over ParcisPoints op ieder gewenst moment bij de hand.

Parcis Store

Parcis Store

Met het sparen van ParcisPoints liggen deze cadeaus binnen de kortste keren binnen handbereik.

Een bezoek aan de ParcisStore lijkt wel een uitje. De cadeaus zijn niet mis. Wat te denken van die fraaie espressomachine, theeset, fiets of iPad? Met het sparen van ParcisPoints liggen deze cadeaus binnen de kortste keren binnen handbereik. En mocht je saldo nog niet voldoende zijn voor het cadeau dat je wenst? Geen nood, je kunt desgewenst je cadeau eerder verkrijgen door bijbetaling via iDeal. Gemakkelijk, snel en klantvriendelijk!

Battles

Battles

Het sportieve element krijgt nog een extra stimulans bij de Battles die RegoParcis ieder kwartaal organiseert.

Het sparen van ParcisPoints is voor velen een sport op zich. Het sportieve element krijgt nog een extra stimulans bij de Battles die RegoParcis ieder kwartaal organiseert. Hoe scoor je in besparend gedrag ten opzichte van je collega? Het leidt tot hilariteit, competitie en sportiviteit. Samen zorgen deze elementen voor een nog bewuster gedrag. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen!

Managers

Managers

Het unieke van onze programmering is, dat deze jou geen extra werk oplevert.

Het unieke van onze programmering is, dat deze jou geen extra werk oplevert. Sterker nog via ons ParcisPoints-programma krijg je als manager een volledig inzicht in alle gegevens die je wenst. Alle informatie kan met één druk op de knop eenvoudig worden opgeroepen via PC, Mac of tablet. Van managementrapportages op ieder niveau tot informatie voor de individuele medewerker. Op ieder moment van de dag heb je actuele en betrouwbare informatie. Jij zit aan de knoppen, terwijl je een uniek overzicht hebt.

Ons innovatieve beloningsprogramma ParcisPoints met alle ondersteunende programmatuur bleek een schot in de roos. Begonnen als pionier, zijn we nu specialist en allround speler in het bedenken en ontwikkelen van duurzame loyalty-concepten. Ons werkveld heeft zich uitgebreid tot uiteenlopende branches, van retail, accountancy en ICT tot advocatuur, automotive en (semi-) overheid. Het ParcisPoints-programma is breed inzetbaar. Of het nu gaat om het belonen van medewerkers voor de besparingen of doelstellingen die zij realiseren óf het sparen voor cadeaus door vaste klanten. Het is daarbij niet de vraag of ons programma wel bij je past. Want de programma’s die wij hebben ontwikkeld, stellen we juist in nauw overleg met jou af op jouw omgeving en jouw wensen.

De meest gevraagde toepassingen hebben wij als standaard-format op de plank liggen. In kant-en-klare modules die met korte doorlooptijden worden geïntroduceerd en uitgerold. Inclusief de bijbehorende communicatie: een heldere uitleg en follow-up voor alle partijen, zonder ingewikkelde procedures.

Daarnaast is er veel maatwerk mogelijk. De presentatie van het ParcisPoints-programma in de eigen huisstijl behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. We ontwikkelen alles zelf met onze eigen programmeurs en onze marketing- en supportteams. In nauw overleg met jou! Je hebt zelf het heft in handen, jij zit aan de knoppen, maar wij maken het voor jou mogelijk. Gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, efficiënt, transparant, duurzaam en op maat….

Powered by RegoParcis!

Powered by RegoParcis

0

Live
vandaag

0

Euro's bespaard
vandaag

7979264

CO2 bespaard
vandaag

135

e-Learners
vandaag