ParcisPoints login
+31 (0)85 877 1007


Welkom bij ManyThanks

ManyThanks is de unieke loyalty-service die direct werkt, want aandacht maakt alles mooier

Wil je effectief campagne voeren en zorgen dat je doelgroep gegarandeerd in actie komt? Of wil je iemand spontaan feliciteren, bedanken of welgemeend sorry zeggen? Ondersteun je boodschap met ManyThanks en die persoonlijke aandacht betaalt zich dubbel en dwars terug!

ManyThanks is ontwikkeld door RegoParcis, dé specialist in Nederland op het gebied van loyalty-, besparings- en beloningsprogramma’s.

ManyThanks is heel laagdrempelig en kan door iedereen op elk gewenst moment worden ingezet. Je draagt het immers als app altijd bij je en je kunt dus spontaan besluiten iemand een boodschap mét presentje te sturen. Zo maak je een blijvende indruk. Dat geldt voor dat ene persoonlijke bedankje, een felicitatie, of een woord van troost waarvoor we diverse formats paraat hebben waar je uit kunt kiezen én het werkt ook in het groot waarbij RegoParcis je projectmatig ontzorgt.

Leuk om te krijgen én leuk om te geven

Een standaard mailtje of een felicitatie op Facebook is leuker dan helemaal niks van je laten horen, maar echt opvallend is het allang niet meer.

ManyThanks maakt dat je op geheel eigen wijze de aandacht geeft die mensen verdienen en niet alleen met een verjaardag. We hebben verschillende varianten, passend bij vrijwel elke gelegenheid. De ontvanger krijgt in zijn mail een gepersonaliseerde groet én mag een cadeautje uitkiezen door de bijgevoegde link te volgen. De grootte van het geschenk en de keuzemogelijkheden bepaalt de afzender, de uiteindelijke keuze maakt de ontvanger en zo is het een cadeautje dat altijd in de smaak valt. Het geselecteerde geschenk wordt uit jouw naam in een luxe verpakking, voorzien van een pakkende tekst toegestuurd (door RegoParcis) per post. Als je zelf langs kunt gaan met een bos bloemen dan moet je dat zeker doen, maar anders is ManyThanks het beste alternatief.

ManyThanks Bedankt, ManyThanks Businessgroet, ManyThanks Felicitatie, ManyThanks Je weet wel waarom, ManyThanks Sorry, ManyThanks Valentijnsgroet

Aan de slag met ManyThanks?
Wil je weten hoe ManyThanks voor jou werkt, hoe eenvoudig en effectief het is en wat er allemaal nog meer mogelijk is? Neem contact met ons op, bel 085-877 1007 of stuur een mailtje naar gifts@manythanks.nl.

Persoonlijke aandacht voor die ene privépersoon, hot prospects en de grootste projecten

Met ManyThanks kun je iemand individueel belonen, bedanken, steunen of feliciteren met een verjaardag, geboorte, promotie etc. Daar hoeft geen plan of iets achter te zitten, gewoon zomaar een keer iemand spontaan verrassen doet wonderen.
ManyThanks kan echter ook heel goed uw zakelijke belangen dienen en de business promoten. Dat vraagt wel om enig denkwerk vooraf. Wie wil je allemaal benaderen, wat wil je bereiken, hoe doe je de follow-up en hoe meet je het resultaat van je inspanningen? Dat vraagt om een stukje begeleiding achter de schermen en dat is waar RegoParcis je bij ondersteunt. Wij maken inzichtelijk wie wanneer het cadeautje activeert. Dan is er sprake van interactie en kun je de geplande vervolgactie in gang zetten, of we maken de koppeling zo dat de ontvanger direct zelf de gewenste actie onderneemt (zoals de APK inplannen).

Voor wie?

ManyThanks wordt door steeds meer organisaties succesvol ingezet als loyalty-incentive bij de (her)introductie van een product of service naar klanten en/of prospects (acquisitie). Autobedrijven, importeurs en leasemaatschappijen gebruiken het als automatische reminder met een bijbehorend chocolade- of theecadeau voor (potentiele) klanten die in de ManyThanks app gelijk een werkplaatsafspraak willen maken voor de APK of de zomer- en winterbandenwissel. Door het versturen van ManyThanks sturen ze proactief op de eigen planning en voorkomen ongewenste piekdrukte die normaal altijd ontstaat wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen. ManyThanks werkt echt en deze manier van communiceren wordt als zoveel aangenamer ervaren dan de geautomatiseerde mail van de importeur die je vertelt dat de datum van de APK verloopt. ManyThanks is persoonlijker, concreter en zorgt voor de gewenste actie en dat wordt steeds actueler in deze snel veranderende tijden waarin het van groot belang is om klanten te binden en omzet te behouden.
De automotivesector is slechts een van de bedrijfstakken waar ManyThanks veelvuldig wordt ingezet. We mogen ook diverse administratiekantoren, vastgoedondernemers, engineeringbureaus etc. tot onze tevreden klantengroep rekenen. Vaak start het met een eerste test om te zien dat het echt zo eenvoudig werkt en al snel wordt het dan bedrijfsbreed ingezet en is het een niet meer weg te denken tool die helpt om klanten de gewenste aandacht te geven.

Hoe goed ken je je klant? Wordt het chocola, wijn, whisky? Alles kan!

Is je klant een wijnliefhebber, dan stuur je hem een fles wijn met de feestdagen (of zomaar een keer tussendoor). Je kent je klant in elk geval zo goed dat je weet dat hij/zij van wijn houdt, maar weet je ook wat voor wijn hij of zij graag drinkt? Zo ja, dan kun je als geen ander het passende relatiegeschenk uitzoeken. Weet je het niet precies - wat meestal het geval is - dan kun je met ManyThanks de klant zelf laten kiezen uit een mooie selectie wijnen zodat het altijd perfect past.
Dus wordt het een theeassortiment, chocola, wijn of een boek? Niets is onmogelijk en juist het feit dat de ontvanger nog zelf iets te kiezen heeft, maakt het extra leuk. Uiteraard wordt voor elke gelegenheid een pakkende, passende mail/sms-tekst gemaakt als aankondiging en een tekstvariant daarvan wordt op de gepersonaliseerde, gesigneerde kaart gedrukt die de ontvanger in de cadeauverpakking aantreft. Jij bedenkt wanneer en aan wie je wat weggeeft en wij doen de rest, van de complete logistiek tot en met de administratieve afhandeling. Dat is loyalty-service volgens ManyThanks onder het motto ‘aandacht maakt alles mooier’.

ManyThanks ontzorgt en zet attent denken om in attent doen!

ManyThanks is de ideale tool voor structurele loyalty-services met spontane aandacht voor relaties, prospects en medewerkers. Iedereen die binnen de organisatie geautoriseerd is kan via de ManyThanks app in een handomdraai mensen feliciteren met hun verjaardag, trouwdag, jubileum, de geboorte van hun zoon/dochter, diploma, kortom voor alle leuke dingen in het leven. Maar ook voor een beterschapswens in geval van ziekte, troost bij verlies en - niet te onderschatten - een welgemeend sorry als er iets anders of beter had gekund in de service of dienstverlening. Sorry voorzien van een kneiterlekkere reep Tony’s Chocolonely zorgt voor heel veel goodwill. Doordat mensen zelf hun favoriete smaak mogen kiezen en een persoonlijke wenskaart krijgen die getuigt van oprechte aandacht, zorg je voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Maak een onvergetelijke indruk met één druk op de knop

Ken je dat, dat je iets had willen doen om iemand te verrassen maar dat het erbij inschoot omdat het op dat moment teveel tijd kostte om het te regelen? Dat is een gemiste kans. Vanaf nu is alleen de gedachte aan iemand al genoeg om hem/haar te verrassen. Je bedenkt ineens dat iets leuk is, doe het dan ook gewoon. Het is zo simpel als wat. Denken én doen!
Via de ManyThanks app geef je het mailadres of mobiele nummer in van de ontvanger die je wilt verrassen. Kies het passende thema - dus geen beterschapswens als je iemand wilt feliciteren met zijn verjaardag - en het is geregeld. De ontvanger krijgt jouw boodschap en wordt getriggerd om een cadeautje uit te zoeken. Wij verzorgen de verzending en maken dat de gedrukte kaart met passende tekst wordt bijgevoegd. Altijd keurig verzorgd, mooi verpakt en exclusief voor de ontvanger in kwestie.

Loyale relaties zijn van grote waarde

Duur? Een gemiste kans is duur! ManyThanks bespaart je een hoop kostbare tijd en maakt dat je zonder veel inspanning beter je contacten onderhoudt en zo versterk je de relatie. Voor een campagne/project maken we apart afspraken, maar je kunt direct instappen want er is ook een budgetvriendelijke abonnementsvorm met voordelige staffels. Je ontvangt dan een maandelijkse verzamelnota waarop je precies ziet wie wat wanneer heeft verstuurd. Desgewenst combineren we ManyThanks met onze andere loyalty-programma’s zoals ParcisPoints en LoveLoyals, het spaarsysteem waarmee we positief gedrag, omzet of bezoek namens jou belonen.

Powered by RegoParcis

0

Live
vandaag

0

Euro's bespaard
vandaag

7979264

CO2 bespaard
vandaag

135

e-Learners
vandaag